Nyári táborok időpontja

2018 nyarán három tábort szervezünk gyülekezetünk tagjai számára:

- 2018 július 23-30 között kerül sor a családos táborra, amit gyülekezetünk házas csoportja szervez azoknak a paniti református családoknak, akik egyszerre szeretnének pihenni és Isten közelében lelkileg feltöltődni. A tábor helyszíne a bihari havasokban lévő Lesi tó mellett van, egy rendkívül szép, csendes, család és gyermekbarát környezetben. A résztvevők számára a tábor programja kötelező. Az előadások ideje alatt a gyerekeknek párhuzamos foglalkozást tartunk. Bővebb információkért szeretettel várunk mindenkit a péntek este nyolc órától kezdődő házas bibliaórára.

- 2018 augusztus 6-13 között kerül sor az ífjúsági táborra, ahová szeretettel várjuk gyülekezetünk minden olyan konfirmált fiatalját, aki szeretne elmélyülni Isten dolgaiban, szeretne ismerkedni és tartalmasan kikapcsolódni. A tábor helyszíne a bihari havasokban lévő Lesi tó mellett van, egy rendkívül szép, csendes, sok túrázási lehetőséget kínáló környezetben. A tábori szabályok és a program betartása szigorú követelmény! Lévén, hogy a táborhely befogadó képessége korlátozott, előnyt élveznek a gyülekezetünk ífjúsági csoportját rendszeresen látogatók. További információkért szeretettel várunk mindenkit a vasárnap délutánonként hat órától kezdődő ifire.

- 2018 augusztus 20-25 között Nagy Ilonka vallástanárnő vezetésével Biblia táborra kerül sor gyülekezetünk gyermekei számára. Ebben az évben Homoródfürdő ad otthont a tábornak. A további információkat Nagy Ilonka vallástanárnőtől fogják megtudni a gyerekek az iskolai vallásórák alkalmával.